/ Rólunk

Rólunk

A koronavírus második és harmadik hullámában a tömeges fertőzések miatt ugrásszerűen megnövekedett az igény a tesztek iránt, azonban a hatósági, ingyenesen elérhető tesztek száma országszerte korlátozott. Bizonyos élethelyzetekben nincs is lehetőség a hatósági teszt igénylésére – például más háztartásban élő kontaktszemélyként, családlátogatáskor, utazás vagy üzleti találkozó előtt –, mégis fontos, hogy ezekben az esetekben is tisztában legyünk egészségi állapotunkkal. Ez nemcsak egyéni egészségügyi kérdés, hanem társadalmi felelősség. Hiszen ahhoz, hogy megóvjuk szeretteinket és közvetlen környezetünket a vírus továbbterjedésétől, rendszeresen tesztelnünk kell magunkat. A tesztelés megelőzés.

A tesztek széles körben való elérhetőségét és a társadalmi felelősséget szem előtt tartva telepítettük 2020 őszén első konténeres mintavételi Whitelab pontjainkat, s ma már országszerte elérhetők vagyunk. Budapest 9 forgalmas pontján és további 20 vidéki nagyvárosban is működtetünk koronavírus kimutatása céljából PCR, antigén gyorsteszt, valamint egyes helyszíneken szerológiai vizsgálatok (ellenanyag vizsgálat és post-Covid szövődmény vizsgálat) elvégzésére mintavételi pontokat. Szűrőállomásaink többsége heti 7 napban a teszteket igénylők rendelkezésére áll.

A Whitelabnál nem kell feleslegesen várakoznia, garantáljuk!

Rendszerünk minden eleme az Ön egészségi állapotáról való gyors visszajelzést szolgálja – az időpontfoglalástól a vírusteszten át egészen a teszteredményig:

  • Időpontfoglaló rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár aznapi időpontfoglalást és az egyszerű, 1 perc alatt elvégezhető online fizetést.
  • A helyszíneken várakozás nélküli, gyors és szakszerű mintavételt biztosítunk. A mintavétel az egészségügyi szolgáltatásra jogosult Whitelab Service Kft. közbenjárásával valósul meg.
  • A mintákat saját futárok szállítják a laborba minden tesztpontról.
  • A minták elemzésére saját labor kapacitással rendelkezünk az Avidin Kft.-nél, az NNK által akkreditált laboratóriumban.
  • A PCR minták elemzése saját fejlesztésű reagenssel történik, így nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot tudunk garantálni.

Ennek a hatékony folyamatnak köszönhetően Budapesten 15, vidéken 24 órán belül garantáljuk a hagyományos PCR teszteredményt, kombinált PCR teszt (influenza + koronavírus) esetén 15-30 órán belül, szerológiai tesztek esetén pedig 2 napon belül küldjük az eredményt, hivatalos lelettel együtt. A vállalt határidőkre pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk.

15 év tapasztalat
Több mint 300 munkatárs
Több mint 1 millió elégedett ügyfél
Több mint 1.5 millió elvégzett teszt
Több mint 3000 teszt naponta

Rólunk mondták

A tesztet elvégző hölgy elképesztően kedves, ügyes, gyors, megértő és kíméletes volt. Nagyon féltem a mintavételtől, de meg sem kottyant! A hely belül makulátlanul tiszta. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! – Krska K.

Gyors és pontos ügymenet, torok-garatból történő mintavétel. Nagyon tartottam tőle, de teljesen feleslegesen, még csak kellemetlen sem volt. Az eredmény 7 óra alatt megvolt! Köszönöm! – Gérczei-Tamás A.

Hihetetlen kedvesek voltak. És nagyon-nagyon gyorsak. Ha a megadott (és nem előtte egy órával pl. mert akkor nyilván mások tesztelése folyik) időpontra érkezünk, nem vagyunk ott teszteléssel együtt 10 percnél többet. Ráadásul miután fizetővendégként megismertük a szolgáltatásukat és láttuk, hogy kedvesek és nagyon gyorsak, a Tündérkör Alapítvány nevében kértünk ingyenes tesztlehetőségeket azoknak a szegény családoknak, akik az anyagi körülményeik miatt nem tehetnék meg. Azonnal az alapítvány mellé álltak. Ajánlom őket és RESPEKT nekik! Szép volt! – Tóth Zs.F.

Nagyon kedvesek az ott dolgozó hölgyek. Időben behívtak és flottul ment minden, hamar végeztem. Máskor is csak önöket választom!!! – Szilágyiné Gaál J.

Videók