/ Hírek

Hírek

Jó ügyek támogatói lettünk

A 2021-es év sem mérte szűkmarkúan a nehézségeket… Coviddal testközelbe került cégként közelről láttuk a vírus negatív következményeit: a lakosság félelmeit, a kórházak, dolgozóik küzdelmeit, és a veszteségeket egyaránt. Elhatároztuk, hogy nem csak egészségügyi vonalon teszünk lépéseket, hanem jó ügyek mellé állunk, hogy más módon is segítsünk. Az év végén két alapítványt is örömmel támogattunk.

Támogatott szervezetek

A Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért hosszú távú és személyre szabott gondoskodást igyekszik biztosítani azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket. Jótékonysági akciónk keretében december 13-19. között minden elvégzett teszt után 1000 Ft-tal támogattuk a covid-árvákat, mindösszesen 20.000.000 forintot utaltunk át az alapítvány részére.

A Gyermekkor Alapítvány a Madarász utcai Gyermekkórház kis betegeinek színvonalasabb ellátását és a gyermekgyógyítás korszerűsítését tűzte ki céljául. Az alapítvány munkáját decemberben 5.000.000 forinttal támogattuk.

A támogatásokhoz természetesen pácienseink is hozzájárultak, ezúton is köszönjük nekik a bizalmat, és hogy velük együtt segíthettünk.

Így segíthet

Amennyiben Ön közvetlenül is támogatná az alapítványokat, az alábbi oldalakon további részleteket és elérhetőségeket talál:

Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért: https://regoczialapitvany.hu

Gyermekkor Alapítvány: http://www.gyermekkoralapitvany.hu