/ Rólunk

Rólunk

Ha valamit megtanultunk a koronavírus világjárvány során, az az, hogy széleskörű teszteléssel megelőzhető a nagyobb baj. Ez minden egészségügyi szűrésre igaz, hiszen számos betegség megelőzhető vagy időben diagnosztizálva kezelhető. A preventív, megelőző céllal végzett szűrővizsgálatok tehát életet menthetnek.

Ezen vizsgálatok többsége közfinanszírozott ellátás keretében (TB-alapon) is elérhető, de vannak olyan esetek, amikor inkább a magánszolgáltatásokat részesítjük előnyben a rugalmasság, közelség és gyorsaság miatt. A Whitelab mintavételi hálózata ezért már laborszolgáltatások széles választékát is biztosítja az egészségtudatos páciensek számára.

Nálunk nem kell feleslegesen várakoznia, garantáljuk!

Rendszerünk minden eleme az Ön egészségi állapotáról való gyors visszajelzést szolgálja – az időpontfoglalástól a mintavételen át egészen a teszteredményig:

  • Időpontfoglaló rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár aznapi időpontfoglalást és az egyszerű, 1 perc alatt elvégezhető online fizetést.
  • A helyszíneken várakozás nélküli, gyors és szakszerű mintavételt biztosítunk. A mintavétel az egészségügyi szolgáltatásra jogosult Whitelab Service Kft. közbenjárásával valósul meg.
  • A mintákat saját futárok szállítják a laborba minden tesztpontról.
  • A minták elemzésére saját labor kapacitással rendelkezünk az Avidin Kft.-nél, az NNK által akkreditált laboratóriumban.

Ennek a hatékony folyamatnak köszönhetően laborvizsgálataink eredményét 2 munkanapon belül elküldjük Önnek és feltöltjük az EESZT-be. A vállalt határidőkre pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk.