Whitelab
Expressz PCR teszt

Aktív fertőzöttség kimutatására.
Az Expressz PCR vizsgálati csomag két részből áll. 90 percen belül érkezik e-mailben az előzetes, tájékoztató eredmény, melyet az ID NOW (Abbott) nukleinsav felsokszorozáson alapuló technológiájú készülék ad. Ezután egy hagyományos RT-PCR technológiával elvégzett vizsgálatot végzünk, amelynek eredménye után készül el a hivatalos lelet.
Leletközlés: egységesen, Budapesten és vidéken 15 órán belül történik a hagyományos RT-PCR vizsgálat eredménye alapján.

Foglaljon időpontot a vizsgálatra

Az Expressz PCR vizsgálati csomag a leggyorsabb, nagy érzékenységű vizsgálat, melynek során a SARS-CoV-2 vírusra jellemző nukleinsav (RNS) részletét nagy specificitással mutatja ki molekuláris biológiai módszerrel. A csomag két részből áll. 90 percen belül érkezik e-mailben az előzetes, tájékoztató eredmény, melyet az ID NOW (Abbott) nukleinsav felsokszorozáson alapuló technológiájú készülék ad. Ezután egy hagyományos RT-PCR technológiával elvégzett vizsgálatot végzünk, amelynek eredménye 15 órán belül elkészül.

Az Expressz PCR vizsgálati csomag a leggyorsabb eredményt adja, amely mivel nukleinsavkimutatási molekuláris biológiai módszeren alapul, ezért nagyon érzékeny és nagy specifictiással rendelkezik. Az Expressz PCR vizsgálati csomagot azoknak ajánljuk, akik nagyon gyors eredményt szeretnének, és/vagy negatív PCR tesztre van szüksége. Hirtelen, vagy előre nem tervezett utazáskor, kórházba kerüléskor kiemelten ajánlott vizsgálat.