Whitelab
Női Pro laborvizsgálat

99.900 Ft

Átfogó női laborvizsgálati csomag tumormarkerekkel és hormonvizsgálatokkal kiegészítve.

A Női Pro laborvizsgálat teljeskörű, kiterjesztett tartalmú, állapotfelmérő női laborvizsgálati csomag, amely a komplex laborvizsgálat mellett magában foglalja a teljes tumormarker és hormonvizsgálati tesztcsomagokat is. A kapott laboratóriumi eredményekből részletes képet kaphat szervezetének állapotáról: szénhidrát- és lipid anyagcseréről, a szervezetben jelenlévő gyulladásos folyamatokról, a máj, a vese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működésével és a vérképző rendszer állapotáról. A csomag kardiovaszkuláris rizikószűréssel, D-vitamin szint meghatározással, vérkép, ion és vizeletvizsgálattal egészül ki. A szűrés során a női nemi működéssel kapcsolatos állapotfelméréssel, nőgyógyászati, hormonális szűrővizsgálattal kapcsolatos teszteket is elvégzünk. A Pro laborcsomag fontos eleme a Női tumormarker szűrővizsgálat, amely olyan tumormarkereket vizsgál, mely daganatok előfordulása a nőket gyakrabban érinthetik. A tesztek során a legalapvetőbb tumormarkerek szintjét határozzuk meg, amely esetén a megnövekedett koncentrációk máj, vastagbél, hasnyálmirigy, emlő, petefészek, tüdő rosszindulatú elváltozásainak gyanúját keltheti fel.

Nátrium, Kálium, Klorid, Magnézium, Kalcium, Foszfor, Összfehérje, Albumin, Vércukor, Hemoglobin A1c, C-reaktív protein, Ferritin, Vörösvérsejt süllyedés, Totál bilirubin, eGFR, GOT, GPT, Alkalikus foszfatáz, GGT, Koleszterin, Triglicerid, HDL, mért LDL, Karbamid, Kreatinin, Húgysav, Transzferrin, Ferritin, Vas, Amiláz, Kreatin-kináz, CK-MB, HS Troponin I, D-vitamin, TSH, Kortizol, D-dimer, Protrombin (INR), Reuma faktor, LDH, AFP, CEA, HCG, HE4, CA 125, CA 19-9, NSE, CA 15-3, ROMA index, FSH, LH, Ösztradiol, Progeszteron, Prolaktin, Totál tesztoszteron, SHBG, Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron, Vérkép, Általános vizeletvizsgálat üledékkel

A Női Pro laborvizsgálati csomagunkat azoknak ajánljuk, akik teljeskörű, kiterjesztett tartalmú, állapotfelmérő teszteredményeket szeretnének kapni, amelyekből részletes képet kaphatnak szervezetük állapotáról: szénhidrát- és lipid anyagcseréről, a szervezetben jelenlévő gyulladásos folyamatokról, a máj, a vese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működéséről, a vérképző és a szívérrendszer állapotáról, hormonrendszeréről, valamint tumorokmarkerek szintjéről. A prémium, átfogó vizsgálat elvégzése ajánlott évente egyszer, szűrő jelleggel, panaszmentesen is. 45 év feletti nőknek kiemelten ajánljuk.