Whitelab

Rólunk

Miért érdemes a WhiteLabet választani?

Nincs várakozási idő

Kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb időpontot a mintavételre.

Gyors, rugalmas ügyintézés

Várakozás és felesleges adminisztráció nélkül veheti igénybe teljes körű laborszolgáltatásunkat.

Országos lefedettség

Országszerte már 28 városban és összesen 38 tesztponton várjuk. Keresőnk segítségével könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső laborunkat.

Laborvizsgálatok és COVID tesztek
Több mint 30 különböző vizsgálat

Diszkréció

Ügyfeleink adatait maximális diszkrécióval kezeljük.

Több mint 30 különböző vizsgálat

A Covid tesztek (PCR és antigén tesztek) és védettségi vizsgálatok elvégzését is vállaljuk, de szolgáltatásaink között szerepelnek általános és komplex laborvizsgálatok, hormonvizsgálatok, tumormarkervizsgálatok, valamint allergia- és ételintolerancia-vizsgálatok is.

Eredmények a lehető legrövidebb időn belül

A mintákat minden tesztpontról saját futáraink szállítják a laborba. A PCR minták elemzése saját fejlesztésű reagenssel történik, így nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot tudunk garantálni. Ennek köszönhetően Budapesten 15, vidéken 24 órán belül garantáljuk a hagyományos PCR tesztek eredményét. Kombinált PCR teszt (influenza + koronavírus) esetén 15-30 órán belül, szerológiai tesztek esetén pedig 2 napon belül küldjük az eredményt a hivatalos lelettel együtt. A vállalt határidőkre pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Helyszíni kiszállás

Ha lakóhelyén vagy annak közelében nem érhető el ilyen szolgáltatás, illetve ha valamilyen okból nem tudja vagy nem szeretné elhagyni otthonát, munkatársaink házhoz mennek mintavételre! Nemcsak magánszemélyek, hanem nagyobb csoportok, cégek tesztelését is vállaljuk országszerte, rövid határidővel. 20 főtől a kiszállás ingyenes!

Ingyenes idegennyelvű lelet

Ingyenesen biztosítunk idegen nyelvű (angol, német, olasz, spanyol, francia) második leletet, ha külföldi utazás miatt szükség van rá.

Nálunk mindig Ön az első

Rendszerünk minden eleme az Ön egészségi állapotáról való gyors visszajelzést szolgálja.