Whitelab
Férfi változókori laborvizsgálat

12.990 Ft

Hogy könnyebben átlendülj a változásokon!

Nemzetközi felmérések szerint a férfiak is átélnek egyfajta változókori állapotot az életükben, bár kevésbé ismert és beszélt téma, mint a nők esetében. A legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy ez a változásokkal járó időszak gátat szabjon a boldogságodnak. Legújabb, férfiak számára kifejlesztett változókori laborvizsgálatunk segíthet abban, hogy könnyebben átlendülj a változásokon!

A férfi változókorral járó tünetek hasonlóak a női menopauza tüneteihez, de sokkal lassabban alakulnak ki, és kevésbé drámaiak.

 A férfi változókori laborvizsgálat segítségével pontosan feltérképezhetjük, mi zajlik a szervezetedben, és hogyan segíthetünk neked a tünetek kezelésében és az életminőséged javításában.

Koleszterin, HDL, Triglicerid, Hemoglobin A1C, Totál Tesztoszteron, Prolaktin, TSH, LDL

Azoknak a férfiaknak, akik egy bizonyos életkor felett, változásokat tapasztalnak a szervezetük működésével kapcsolatosan, annak ellenére, hogy egészségesen élnek, megfelelően táplálkoznak, sportolnak, de mégis, az újonnan tapasztalt tüneteikre nem találják a magyarázatot.

Tudjuk, hogy a változásokkal nem mindig könnyű megbirkózni, de ne légy egyedül! Fordulj hozzánk bizalommal, és segítünk abban, hogy könnyebben visszanyerd a kontrollt az életed felett!