Abbott IgG S+N fehérje ellenanyag

Aktív fertőzöttség kimutatására.
Magában foglalja az ABBOTT IgG Spike (S fehérje ellenanyag) és az ABBOTT IgG N (N fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így mindkét antitestet kimutatja.

Foglaljon időpontot a vizsgálatra

A vizsgálat a vírus S1 proteinje (tüskefehérje) és N (nukleokapszid) fehérje ellen termelődött antitesteket mutatja ki, amelyek természetes úton, covid fertőzés vagy mesterséges úton, védőoltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, Sinopharm) hatására keletkeznek. Pozitív eredmény esetén igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal (két különböző fehérje ellen) szemben termelődő ellenanyag kimutatható. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik információt szeretnének kapni arról, hogy a koronavírus fertőzés után vagy a védőoltásnak köszönhetően rendelkezik-e védettséggel a Covid-19 megbetegedéssel szemben.
Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a vizsgálati csomagot, akik információt szeretnének kapni arról, hogy a koronavírus fertőzés után vagy a védőoltásnak köszönhetően rendelkezik-e védettséggel a Covid-19 megbetegedéssel szemben. A vizsgálat a vírus S1 proteinje, tüskefehérje és a nukleokapszid (N fehérje) ellen termelődött antitesteket mutatja ki, amely természetes úton covid fertőzés vagy mesterséges úton, védőoltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, Sinopharm) hatására keletkezik.