Centaur teszt

Komplex védettségi vizsgálat. 
SARS-CoV-2 S-spike proteinjével szemben termelődő ellenanyag szintjét számszerűsítő (total immunglobulin szint) vizsgálat.

 

Foglaljon időpontot a vizsgálatra

A Centaur vizsgálat a vírus S1 proteinje, tüskefehérje speciális része (RBD) ellen termelődött antitestet mutatja ki, amely természetes úton covid fertőzés vagy mesterséges úton, védőoltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik) hatására keletkezik. Pozitív eredmény esetén igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik információt szeretnének kapni arról, hogy a koronavírus fertőzés után vagy a védőoltásnak köszönhetően rendelkezik-e védettséggel a Covid-19 megbetegedéssel szemben.
Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a vizsgálati csomagot, akik információt szeretnének kapni arról, hogy a koronavírus fertőzés után vagy a védőoltásnak köszönhetően rendelkezik-e védettséggel a Covid-19 megbetegedéssel szemben.A vizsgálat a vírus S1 proteinje, tüskefehérje speciális része (RBD domén) ellen termelődött antitestet mutatja ki, amely természetes úton covid fertőzés vagy mesterséges úton, védőoltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik) hatására keletkezik.