ELISA IgG teszt

Fertőzés utáni szemi-kvantitatív koronavírus védettségi vizsgálat.
Fertőzés utáni szemi-kvantitatív koronavírus védettségi vizsgálat Covid-19 vírusfertőzés ellen termelt ellenanyagok és immunválasz kimutatása. IgG pozitivitás: már lezajlott koronavírus fertőzést követően (legalább 28 nappal) kialakult védettséget kimutató vizsgálat.

Foglaljon időpontot a vizsgálatra

Fertőzés utáni szemi-kvantitatív koronavírus védettségi vizsgálat Covid-19 vírusfertőzés ellen termelt ellenanyagok és immunválasz kimutatása. IgG pozitivitás: már lezajlott koronavírus fertőzést követően (legalább 28 nappal) kialakult védettséget kimutató vizsgálat. Az ELISA teszt laboratóriumi vizsgálata megbízhatóan képes kimutatni, hogy egy adott személy szervezetében megtalálható-e a szervezet által termelt SARS-CoV-2 vírus elleni IgG antitest, vagyis, hogy megfertőződhetett-e koronavírussal és képződött-e ellene IgG ellenanyag. Azoknak ajánljuk, akik megbízható vizsgálati módszerrel szeretne megbizonyosodni róla, hogy átesett-e már a koronavírus-fertőzésen.
Azoknak ajánljuk ezt az ELISA vizsgálati módszert, akik megbízható vizsgálattal szeretne megbizonyosodni róla, hogy átesett-e már a koronavírus-fertőzésen. Az IgG pozitivitás már lezajlott koronavírus fertőzést követően (legalább 28 nappal) kialakult védettséget jelent.