Whitelab
Súlykontroll laborvizsgálat

29.900 Ft

Vérvételes laboratóriumi vizsgálat az életmódváltáshoz.

Ez a széleskörű kivizsgálási csomag a szénhidrát anyagcsere részletesebb vizsgálataival bővített, mint az éhgyomri inzulin, glikált hemoglobin (HbA1c) és a HOMA Index meghatározása. A Súlykontroll laborvizsgálati csomag tartalmazza az emésztő és kiválasztó rendszer – mint a hasnyálmirigy, máj-, epeutak és vesefunkció- alapos laboratóriumi vizsgálatát is. A só-, vízháztartás és más elektrolitok egyensúlyának, a vasanyagcserének, a gyulladásos paramétereknek és a minőségi vérképnek a részletes laboratóriumi vizsgálata is része ezen kivizsgálási csomagunknak. A pajzsmirigyfunkció elsődleges szűrővizsgálatával (TSH) és a D-vitaminszint meghatározással kiegészülve alapos képet kaphatunk az általános egészségi állapotunkról, alapanyagcsere viszonyainkról. A csomag csak vérvételt igényel, vizeletminta nélküli vizsgálat.

Nátrium, Kálium, Klorid, Magnézium, Foszfát, Kálcium, éhgyomri vércukor (Glükóz), Karbamid, Kreatinin, eGFR, Összfehérje, Albumin, Húgysav, Triglicerid, Összkoleszterin, HDL-C, mért LDL, Totál Bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), GGT, ALP, amiláz, CK, Vörösvérsejt süllyedés, CRP, Vas, Transzferrin, Minőségi vérkép (hemoglobin, hematokrit, vörösvértest száma és jellemzői MCV, MCH, MCHC, fehérvérsejtek, limfocita, monocita, granulociták száma és megoszlása -neutrofilek, eosinofilek, basofilek-, vérlemezkék száma), 3 pontos inzulinrezisztencia vizsgálat,  TSH, D-vitamin, inzulin, HbA1c, HOMA index.

Most van itt a tökéletes alkalom az újrakezdéshez, az egészségesebb életmód felé tett lépésekhez. Az életmódváltásra készülőknek, amennyiben szeretnék megtudni, hogy mi állhat a sikertelen fogyás, a túlsúly hátterében. Az esetlegesen már alkalmazott diéta elvárt hatásának elmaradása miatt is, mielőtt dietetikushoz fordulnak, javasolt ezen vizsgálatok elvégzése. A korai diagnózis és az életmódváltás segíthet megelőzni a krónikus betegségeket, javítani az általános közérzetet és növelni az energiaszintet. Ez a széleskörű kivizsgálási csomag, az éhgyomri vércukor vizsgálaton kívül, több szénhidrátanyagcsere működését vizsgáló laboratóriumi paramétert is tartalmaz, mint az éhgyomri inzulin, glikált hemoglobin (HbA1c) és a HOMA Index meghatározása.
 
A csomag egyébként alkalmas a leggyakoribb és pár nap alatt orvosi kezelés nélkül is gyógyuló (pl. légúti-, emésztőrendszeri hurutok és kisebb gyulladásos megbetegedések induló vizsgálatára továbbá az állapotváltozás nyomon követésére is. A nagyon gyakori vashiányos állapot korai felfedezésére vagy akár panaszmentes, de jelentős kórfolyamatok a felismeréséhez is. A pajzsmirigyműködés rendellenessége vagy D-vitamin hiánya is kiderülhet még a jelentősebb panaszok kialakulása előtt is. Amennyiben állapota vagy paraméterei nem javulnának, mindenképpen forduljon orvoshoz!

Vérvétel ? Irány a Whitelab !