Whitelab
Komplex laborvizsgálat

Specifikus szűrővizsgálatokkal bővített nagylabor.

Az általános vérkémiai paraméterek mellett specifikus, a stress és gyulladásos állapotokra és a szívérrendszeri kockázatokra is információt adó szűrővizsgálatokat is tartalmazó, kiterjesztett laborcsomag.

Foglaljon időpontot a vizsgálatra

A Komplex laborvizsgálat diagnosztikai csomagunk átfogó laboratóriumi szűrővizsgálatokat tartalmaz. A kapott laboratóriumi eredményekből részletes képet kaphat szervezete aktuális állapotáról, alapvető életfunkcióiról, anyagcsere-folyamatairól. A csomag a szénhidrát- és lipid anyagcserével, a szervezetben jelenlévő gyulladásos folyamatokkal, a máj, a vese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működésével és a vérképző rendszer állapotával kapcsolatos teszteket tartalmaz. A vizsgálat kardiovaszkuláris rizikószűréssel, D-vitamin szint meghatározással, vérkép, ion és vizeletvizsgálattal egészül ki.

Nátrium, Kálium, Magnézium, Kalcium, Foszfor, Klorid, Összfehérje, Albumin, Vércukor, Hemoglobin A1c, C-reaktív protein, Ferritin, Vörösvérsejt süllyedés, Totál bilirubin, GOT, GPT, Alkalikus foszfatáz, GGT, Koleszterin, Triglicerid, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Karbamid, Kreatinin, eGFR-EPI, Húgysav, Transzferrin, Vas, Amiláz, Kreatin-kináz, CK-MB, HS Troponin I, D-vitamin, TSH, Kortizol, D-dimer, Protrombin (INR), Reuma faktor, Vérkép, Általános vizeletvizsgálat üledékkel

A Komplex átfogó laboratóriumi szűrővizsgálati csomagot azoknak ajánljuk, akik részletes képet szeretnének kapni szervezetük aktuális állapotáról, alapvető életfunkcióiról, anyagcsere-folyamatairól. A csomagban lévő tesztek a legfontosabb szervi működések átfogó laboratóriumi vizsgálatát tartalmazzák, melyek panaszok esetén megadhatják vagy támogatják a diagnózis felállítását, illetve tüneteket nem mutató kóros állapotokra világíthatnak rá.
A komplex laborvizsgálat elvégzése ajánlott évente egyszer, szűrő jelleggel, panaszmentesen is. Kiemelten ajánlott nagyobb fizikai és/vagy szellemi igénybevétel esetén, elhízottaknál, 45 éves kor felett.