Whitelab
Endokrinológiai Pro laborvizsgálat

79.900 Ft

Komplex laborvizsgálati csomag hormonszintek meghatározásával.

A Prémium endokrinológiai laborvizsgálat diagnosztikai csomagunk átfogó laboratóriumi szűrővizsgálatokat tartalmaz. A csomag a szénhidrát- és lipid anyagcserével, a szervezetben jelenlévő gyulladásos folyamatokkal, a máj, a vese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működésével és a vérképző rendszer állapotával kapcsolatos teszteket és a nemi működéssel kapcsolatos hormonális szűrővizsgálatokat tartalmaz inzulinvizsgálattal kiegészítve. A szénhidrát és inzulinanyagcsere alapvizsgálata, túlsúly, sikertelen fogyókúrák, meddőség, cukorbetegség esetén javasolt laboratóriumi vizsgálat. A csomag kardiovaszkuláris rizikószűréssel, D-vitamin szint meghatározással, vérkép, ion és vizeletvizsgálattal egészül ki. A kapott laboratóriumi eredményekből részletes képet kaphat szervezete aktuális állapotáról, alapvető életfunkcióiról, anyagcsere-folyamatairól, hormonháztartásáról.

Nátrium, Kálium, Klorid, Magnézium, Kalcium, Foszfor, Összfehérje, Albumin, Vércukor, Inzulin, HOMA index, Hemoglobin A1c, C-reaktív protein, Ferritin, Vörösvérsejt süllyedés, Totál bilirubin, GOT, GPT, Alkalikus foszfatáz, GGT, Koleszterin, Triglicerid, HDL, mért LDL, Karbamid, Kreatinin, eGFR-EPI, Húgysav, Transzferrin, Vas, Amiláz, Kreatin-kináz, CK-MB, HS Troponin I, D-vitamin, TSH, Kortizol, D-dimer, Protrombin (INR), Reuma faktor, FSH, LH, Ösztradiol, Progeszteron, Prolaktin, Totál tesztoszteron, SHBG, Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron, Vérkép, Általános vizeletvizsgálat üledékkel

A Prémium endokrinológiai laborvizsgálati csomagunkat azoknak ajánljuk, akik kiterjesztett tartalmú, állapotfelmérő teszteredményeket szeretnének kapni, amelyekből részletes képet kaphatnak a szénhidrát- és lipid anyagcseréről, a szervezetben jelenlévő gyulladásos folyamatokról, a máj, a vese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy működéséről és a vérképző rendszer állapotáról és a nemi működésről. A szénhidrát és inzulinanyagcsere alapvizsgálata szintén ennek a csomagnak a része, így túlsúly, sikertelen fogyókúrák, meddőség, cukorbetegség esetén javasoljuk ezt a tesztcsomagot elvégezni.