Whitelab
Miss Fitt laborvizsgálat

Az intenzív sportos életű hölgyek laboratóriumi vizsgálata.

Tartalmazza a szénhidrát-, zsír- és fehérjeanyagcsere fontos paramétereit. A máj-, vese- és hasnyálmirigy funkciók vizsgálatát. Továbbá szív/kardiális markereket és a legfontosabb hormonális alapfunkciók – mint a női nemi hormonális és a pajzsmirigy működés markereit. A D-vitamin szintjének, az elektrolitok egyensúlyának, a vasanyagcserének, gyulladásos paramétereknek és a minőségi vérképnek a részletes laboratóriumi vizsgálata is a csomag tartalmát képezik.

Nátrium, Kálium, Klorid, Magnézium, Foszfát, Kálcium, Glükóz-éhgyomri, Karbamid, Kreatinin, eGFR, Összfehérje, Albumin, Húgysav, Triglicerid, Összkoleszterin, HDL-C, LDL-C, Total Bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), GGT, ALP, Amiláz, CK, CK-MB, cTn-I, WE/süllyedés, CRP, Vas, Transzferrin, Ferrritin, Minőségi vérkép, Inzulin, HOMA-IR, TSH, D-vitamin, Prolaktin, LH, FSH, Ösztradiol, Progeszteron és Vizelet általános vizsgálata.

Mindazon hölgyeknek akik rendszeresen és intenzíven sportolnak, kondi vagy fitnesz terembe járnak. Azoknak, akik nagyobb mennyiségű, bármilyen összetételű étrendkiegészítőt fogyasztanak, egyéb teljesítményfokozó termékeket alkalmaznak vagy akár zsírégető programban vannak. A vizsgálati csomag az edzésprogram bármelyik szakaszában már a kezdeti vagy súlyos élettani eltérések kimutatásával hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez, annak rendszeres ellenőrzéséhez vagy a nem várt teljesítményesés okának megállapításához. Ajánlott gyakoriság évente, gyakrabban az edzésprogram és az eltérések függvényében. Súlyos zavarok és eltérések esetén forduljon orvoshoz !

Nem elég szelfiket posztolni ! Gyere el vérvételre !

Ajánlott kiegészítő vizsgálat:

FOODTEST 200+ táplálék intolerancia vizsgálat és dietetikai konzultáció